## 2022 第十三屆英語為國際通用語線上國際研討會會前會議程

## The 13<sup>th</sup> International Conference of English as Lingua Franca (ELF13) Forerun Webinar Forum Program

Day 1

Tuesday, October 26th, 2021

Tuesday, Octob	C1 20 , 2021
Taiwan Time	Conference Day 1
12:00 – 13:00 (60mins)	Registration
13:00 – 13:10 (10mins)	Open Ceremony
	Plenary Speech 1
13:10 – 14:00	Leveraging on L1 Content Knowledge in CLIL: Thematic Patterns as Key to Integration
(50mins)	of Content & Language Learning
	Prof. Angel M. Y. Lin, Simon Fraser University
14:00-14:10 (10mins)	Break
14:10-15:00 (50mins)	Plenary Speech 2
	Pedagogical Translanguaging and English as a Lingua Franca
	Prof. Jasone Cenoz, University of the Basque Country UPV/EHU
15:00 – 15:10 (10mins)	Break
15:10 – 16:00 (50mins)	Plenary Speech 3
	Who Needs ELF Research?
	Prof. Barbara Seidlhofer, University of Vienna

Day 2

Wednesday, October 27th, 2021

wednesday, October 27, 2021		
Taiwan	Conference Day 2	
Time	Conference Buj 2	
12:00 -		
13:00	Registration	
(60mins)		
13:00 -	Plenary Speech 4	
13:50	Prompting ELF User Identity Awareness in the EFL Classroom	
(50mins)	Prof. Nico Sifakis, Hellenic Open University	
13:50 -		
14:10	Break	
(20mins)		
	Colloquium (In alphabetical order)	
	English as a Lingua Franca and Intercultural Communication: Transculturality, Identity	
14:10 -	and Intercultural Citizenship	
15:00	Dr. Will Baker, University of Southampton	
(50mins)		
	To be announced	
	Dr. Alessia Cogo, Goldsmiths, University of London	

14:10 – 15:00 (50mins)	To be announced Dr. Martin Dewey, King's College London  ELF in CLIL Teacher Training Dr. Inmaculada Pineda Hernandez, University of Málaga  Multilingual and Multimodal Scaffolding for EMI students Dr. Yuen Yi Lo, The University of Hong Kong
	Internationalising Higher Education: English as Gateway to, or Gatekeeper of Education? Prof. Ute Smit, University of Vienna  Ideologies of English as a Lingua Franca and Neo-nationalism Dr. Ying Wang, University of Southampton
15:00 – 15:10 (10mins)	Break
15:10 – 16:00 (50mins)	Plenary Speech 5  Thoughts on Simplicity and Complexity in ELF  Prof. Anna Mauranen, University of Helsinki
16:00 –	Closing Ceremony



Official Website 官方網站



Registration Website 報名連結